Pazar, 24 Kasım 2019 19:26

2020 YILININ OLUMLU VE OLUMSUZ KRİTİK GÜNLERİ

Zarlar çoktan atıldı, bilincindeyiz ve Tanrı’nın boşa zar atmayacağının da, astroloji zaman ilmi, iş ki atılmış zarların kombinasyonunu görebilmek…

26 Aralık 2019 , bu yılın son tutulması; geçtiğimiz 18 yılı kapatırken, yeni oluşumlar için koşulların habercisi ve 21 Haziran’daki Güneş tutulmasına kadar etkili, bu tutulma Oğlak Yengeç aksındaki son Güneş tutulması; sıra Yay ve İkizler aksındaki tutumlara geliyor; bu demek oluyor ki haritalarında Oğlak ve Yengeç vurgusu olanlar 14 Aralık 2020 itibariyle rahatlamaya başlıyor.

26 Aralık 2019 Güneş tutulması, ben ve biz, ben ve sen çatışmasını devreye sokuyor, bu gayet maddiyatçı bir yaklaşımla ve geçmişin büyüyen sorunları eşliğinde kendini gösterecek.21 Haziran’a kadar sistemi genel anlamda etkileyen, yıkan dönüştüren, baskıyı arttıran bir etki…

21 Haziran ve ardından gelen Sodep günü kurban bilincini çalıştıran yapılar, haritasının vaadine göre bir şeyler düzelsin diye kendini feda edenler ve etkilerini yaşayacağız, ekonomi gündemde ve kalabalıklar hareketli.26 Aralık ile başlayan sistemin etkilerine bireylerin verdiği tepki niteliğinde…

10 Ocak’taki Ay tutulması ve hemen ardından gelen yılın en uğursuz günüyle 12 Ocak ile büyük yapıların, yönetimlerin yıkım sürecini, önemli noktalardaki kişilerin suikastleri, ekonomik yapıyla ilgili gündemi, kayıpları, yıkımları ve çürük yapıların parçalanmasını yaşarız. Bu süreç içinde minimal düzeyde hiçbir yeni girişimde bulunmayınız, riskli adımlar atmayınız.

Yılın  yine ciddi sıkıntılı iki kardeş günü; 10 ve 11 mayıs ile 28 ve 29 ekim; karmadan gelen sorunları verdiği bu hayatınızda yapmış olduklarınızdan kaynaklı acı, kayıp ve sorunları verir. Bu tarihlere dikkat edip, önemli işlerinizi ertelediğiniz gibi karşınıza çıkan olaylara daha üst oktavdan bakmak sorunların çözümüne yardım eder. Bu verdiğim tarihler bütün haritalarda haritanın vaadine göre etkili çalışır. Doğum haritalarında Satürn’ün ve Oğlak burcunun konumunu öğrenmeniz iş kolaylaştırır.

20 Nisan, 20 Temmuz , 18 Ekim günleri de sorunlu, çeşitli engellerin, gecikmelerin olduğu bir gün; 20 Temmuz günü geçmişten gelen sürtüşme, çatışma noktalarını gündeme taşır.

Bu tarihlerde başladığınız işlerden uzun vadede verim alamazsınız, yine uzun vadeye yayılan sorunları tetiklediği gibi artık kaçacak nokta bulamadığınız yüzleşmeleri de getirir. En zorlu etki 12 Ocak’taki bilhassa önem veriniz.

Sistem dualite üzerine kurulu, hayatımızı dengeleyen ve çoğu zaman farkına varamadığımız ilahi matematikten kaynaklı bu 5 güne karşılık  güzel, koruyucu, kollayıcı gün de şöyle; 26-27-28 Aralık 2019 tutulma etkisi ile çalışan bu 3 gün kural olarak şanslı, bolluk, bereket getiren, koruyuculuğu yüksek zaman kalitesi fakat dikkat çeken önemli bir özellik Jüpiter Oğlak’ta, düşük çalıştığı burç kalitesinde, maddiyata verilen önemi dengelemek durumundayız. Bazı haritalarda güzel çalışırken bazı haritalarda bekleneni vermeyebilir. En azından başınıza gelecek kötü bir olaydan korunursunuz. Güneş tutulmasının etkisiyle yeni başlayan işler, projeler yavaş yürüyebilir süreç uzayabilir ama Jüpiter etkisini kendini gösterecektir, iyicildir.

Yine koruma verir ama tam randımanlı çalışmayabilir; 18 Mayıs 2020 ve 10 Eylül 2020, çünkü her ikisinde Jüpiter Oğlak’taki yolculuğuna retro ile devam ediyor; ve bu ikin düne yılın şanslı bereketli günleri içinde yer alırken Retrolar gücünü düşüyor, üstelik 18 Mayıs’taki Güneş Algol kavuşumu ve Venüs  retrosu düşündürücü, iyi gibi görünen, yüksek başlayan bir etki sonunda hüsran yaratabilir. 11 Mart ve 15 Kasım tarihlerinde çaba ve destekle gelen fırsatlar söz konusu, koruma az da olsa var.

Yalnızca bu matematikle baktığımızda , daha sabit kıranlara gelmeden 2020’nin hayli değişik, zorlu ve kısıtlayıcı etkileri olduğu ortada, zaman gezegenleri aktif olduğundan hepimizi, kolektifi ilgilendiren değişim süreci, bir tür  tarihte kırılma yılı, yaklaşık 200 yüzyıllık bir döngünün başlangıcına tanıklık yapacağız.

18 Haziran ile 27 Haziran arasında iletişim ve ilişkiler zorlu, bu tarihler arasında kadersel girişimlerden sakınmak faydalı, haritasında Venüs , Merkür retrolu olanlara iyi gelir nispeten, İki kişisel gezegen ve Retroları her zaman kendini hatırlatan sorunlarla gündemi hep meşgul eden Venüs ve Merkür retrosunu yaşayacağız.

23 Ocak beklenmedik, ani ve sorun yaratan gelişmeler olur.26 Nisan günü beklenmeyen ani gelişmelerin pik yaptığı bir gün, bugün yıkıcı olmayan ama korku enerjisini tetikleyen depremler yaşanır ülkemizde, dünyada daha ağır depremler olur. Temkinli olmanız gereken bir gün, yıkıcı etkiler söz konusu.2 Ağustos  günü yine ani, beklenmedik , hiç ummadığınız oluşumlar söz konusu, tetik mekanizması şeklinde çalışıyor, kalabalıkları ilgilendiren mevzular olur.31 Ekim’de deprem, sel felaketleri tetiklenir, beklenmeyen, geniş alana yayılmış gelişmeler olur. Bu tarihlerde kaza, patlama, yaralanma, kalp krizlerinde artış uçak kazaları, toplumsal delilik , sanrıların artması, dürtüsel,  kontrolsüz hareketlerde artış olur.

Yılın aşk , ilşiki , bereket, şans getiren günleri 25 Kasım 2019( bu yılın sonunda) , güçlü bir kavuşum Jüpiter kendi yerinde ve güzel çalışıyor üstelik 28 derece Betelgeuse’un derecesi, güzel bir derece.23 Ocak Jüpiter Oğlak’ta ama Venüs yücelimde olduğu Balık’ta Rigel gibi güzel sabit yıldızla paralel yapıyor, fırsat verir, desteklendiği, adım atıldığı taktirde olumlu.28 Mart 2020 tutkulu, cinselliğin ön planda olduğu birliktelikler verir, bolluk, bereket akışı güzel.19 Ekim 2020 de ayakları yere sağlam basan, faydalı  ve mantıklı , uzun vadeye yayılan birlikteliklerle birlikte para konusunda sağlamlaştırmak, tutmak, biriktirmek ya da bir şey inşa etmek için olumlu.14 Aralık 2020’de dürtüselliği ve sahipleniciliği dengeleyen, uzun vadeye yayılan içinde tutkunun ama yanında mantığında olduğu birliktelikler desteklenir ve fırsatlara davetiye çıkarılırsa olur.

Bu tarihler tatil, önemli kutlamalar için, zevk aldığımız , keyifle yaptığımız mevzular için uygun.

27 Ocak 2020  güçlü çalışıyor, maneviyatı çok yüksek bir gün ve az bulunur bir açıdır, üstelik Neptün kendi yöneticiliğinde ve Venüs yücelimde olduğu balık burcunda ve Achernar sabit yıldızı ile kavuşumda; bugünü iyi değerlendirin, ilahi aşk karşınıza çıkar, birini çok seversiniz, ilahi olanla bağlantınız yükselir. Yılın başında böyle güzel bir görünüm yıla damgasını vuran sert geçişlerde bize kolaylık sağlayacaktır.23 Mart 2020’de maneviyat ve koruma yüksek, desteklendiğimiz bir gün, ruhsallık ön planda, ilahi olanla bağlantı güçlü.6 Aralık 2020 sezgilerin derin ve yüksek olduğu, derin bağlantılı ilişkilerin başlayabileceği, güçlenebileceği bir gün, maneviyatı yüksek bugünü de değerlendiriniz.

13  Ocak 2020’ de tutulma etkisi ile birlikte tehlikeli bir gün,14 Nisan 2020 yıkıcı çatışma, agresyon,15 temmuz bugüne dikkat tehlikeli bir gün, 15 ekim yıkıcı agresyon; özellikle 15 Temmuz ve 13 Ocak tarihlerinde ölüm enerjisi hakim olur. Büyük yıkımlar, iflaslar, mafyavari olaylar, kanser rahatsızlıkları, cinayetler, intikam, karmadan gelen sorunlar olur, kısacası karanlık enerji hakimdir ve karşı konulmaz bir güze sahiptir. Yavaş ve derinden harekete edeceği için bugünleri tetik günleri olarak alın ve temkinli olun.

8 Aralık’ta dolandırılma, hayal kırıklığı, üçkağıtlar, yalan, arkası boş vaatlere dikkat.8 Mart’ta bu durumlar, kavramlar pik yapar, hayli dikkatli olmanız gereken bir gün.11 Haziran,11 Eylül, 10 Aralık günleri de bu tür etkiler söz konusu, önlem alınız.

Yılın en özel olan 250 yılda bir görülen ve 1000 yıllık döngünün tamamlandığı gün, iki zaman gezegeni Jüpiter ve Satürn’ün Kova burcunda kavuşum yaptığı sahipkıran ,Bethlehem yıldızı ile bağlantılı 21 Aralık 2020; çok şey değişecek.

Yıldızların rehberliği yolunuzu aydınlatsın.

Devrim Dayıoğlu

Oğuzhan Ceyhan Ekolü

 

 

 

Okunma 4388 kez Son değişiklik Pazar, 15 Mart 2020 20:11
 

Bize Ulaşın!

E-Mail: mail@devrimdayioglu.com

 

Mail Grubumuza Üye Olun

Devrim Dayıoğlu en son haberleri için üye olmanız yeterli.